FRAMSYN – ATT MÖTA FRAMTIDENS UTMANINGAR

MER ÄN MAT OCH MÖTEN, VI FACILITERAR FÖRÄNDRING.

Uppdraget att förena historiska anor från 1600-talet med en nutid som förändras i en radikal fart till följd av digitalisering, globalisering och snabb teknologisk utveckling är en spännande utmaning.

Peetgården specialiserar sig på att vara en mötesplats och matdestination. Men mer än så vill vi vara en grogrund för nya idéer, utveckling och experimentella rörelser.

När företag kommer till gården för möten och konferenser skapar vi minnesvärda upplevelser med mat, boende och gemytlig miljö. Service är centralt. Men vi kan också erbjuda workshopledning, föreläsningar och designsprintar för att hjälpa våra besökare att bättre förstå, navigera och skapa nya värden för att möta framtiden och alla dess utmaningar och möjligheter.

Vårt erbjudande:

  • Workshopledning
  • Facilitering av samtal, designsprintar och brainstormingsessioner
  • Föreläsningar inom framsyn, utbildning, teknologisk utveckling, regional utveckling, besöksnäring, mat och livsmedelsförsörjning, evenemang, och mer
  • Festival eller inspirationsevent tillsammans med era kunder, eller vid en intern kick-off
Kontakta oss

Våra förändringsledare

Anlita en av våra förändringsledare som workshopledare, föreläsare eller facilitator på er nästa konferens eller företagsevent.

Tom Løyche – Kaospilot, förändringsledning, regional utveckling, VD Almost There.

Per Myrén – kulturrörelser, utbildare, regional utveckling, förändringsledning, Utvecklingsansvarig Almost There.

Lina Ekström Morin – entreprenör, regional utveckling, Utvecklingsansvarig Norr Almost There.

Peetgården drivs av Almost There. Vi har över 20 års erfarenhet av förändringsledning, utbildning och regional utveckling.

REGIONAL UTVECKLING

VAD KAN VI GÖRA FÖR LOKALSAMHÄLLET?

Det handlar om mer än du och jag. Det handlar om att få till hållbar förändring som skapar positiva utsikter för flera personer, för hela lokalsamhället. Peetgården har anor i Sävast sedan mitten på 1600-talet. Vad blir möjligt när historia möter en högteknologisk framtid? Vi vill vara med och verka för ett levande lokalsamhälle – för individ och företag.