MATEN ÄR CENTRAL – FÖR OSS OCH FÖR VÄRLDEN

VÅR MATFILOSOFI

På Peetgården ser vi maten som ett kall, och som en en central del av upplevelsen.

Vi tror på att följa säsongerna, att använda lokalproducerade råvaror så långt det går och att förena traditionell matlagning med en modern tvist. Att vara självförsörjande i lokalsamhället är en vision vi håller fast vid, och där vi ser en möjlighet att påverka utvecklingen i en positiv riktning. Från att handla från lokala bönder till att experimentera med egen matproduktion här på gården.

För varje bokning anpassar vi maten efter era önskemål. Vare sig det är frukost, lunch, fika eller middag vill vi leverera något unikt och genuint. Vi har två kockar på gården som jobbar efter vår matfilosofi. Möjlighet finns också att laga mat tillsammans i vårt vildmarkskök.

Kontakta oss
Chef served a food

En helt skräddarsydd middagsupplevelse där ni som gäster, tillsammans med vår köksmästare Joachim Palmgren lagar maten. Du kan även hyra Joachim till ditt egna event på annan ort.

UNIKA UPPLEVELSER

LOKALA INGREDIENSER EFTER SÄSONG

På Peetgården är maten en viktig del av upplevelsen. Upplev mat med lokala ingredienser och hantverk i en miljö med traditionella anor. Vi erbjuder skräddarsydda matupplevelser för bröllop, sällskap & företag!

KONtakta oss

FOODMAKER 

CATERING & MATLÅDOR FÖR VARJE TILLFÄLLE

 

Peetgården och Foodmaker drivs av Almost There. Det gör det möjligt att få smakerna och upplevelsen av Peetgården även på hemmaplan, kontoret eller vid olika tillställningar.

Anlita oss för catering till företagsevent, bröllop eller fest. Du kan även hyra en av våra duktiga kockar till ditt event. Vi stoltserar även med att leverera veckans matlådor, av hög kvalitet till ett bra pris. Mer på foodmaker.se

Besök foodmaker.se