BRÖLLOPSLOKAL/BRÖLLOPSFEST

Bröllop på Peetgården

Boka Peetgården för er bröllopsfest – en traditionell och naturnära miljö med anor från 1600-talet.

Att gifta sig är en av de största upplevelserna i livet. På Peetgården hjälper vi er att skapa en dag helt enligt era önskemål och drömmar.

Planera vigseln på gården, duka upp för mingel och middag ute i trädgården eller i ett traditionellt tentipitält, njut av badtunna och bastu, och planera för övernattning för gästerna i de olika husen på gården. Dagen skräddarsys helt efter era önskemål – men vi är mer än gärna med och inspirerar kring olika inslag, aktiviteter och överraskningar.

Maten – en stor del av upplevelsen

På Peetgården är maten en stor del av upplevelsen. För varje bröllop anpassar vi måltiderna helt efter era önskemål. Den kulinariska upplevelsen bottnar i säsongens lokala råvaror av högsta kvalité.

Vid önskan kan vi även skapa en unikt skräddarsydd middagsupplevelse, där ni som gäster, tillsammans med vår köksmästare Joachim Palmgren lagar maten. Självklart kan ni även boka vanlig middagssittning med helt efter er anpassad meny.

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte och besök på Peetgården, och för att hitta ett ledigt datum för er bröllopsfest.
Kontakta oss

Skräddarsyr ditt bröllop

Duka upp till fest i vårt tentipitält! Vi skräddarsyr ert bröllop och skapar en upplevelse i nära dialog med er som ni och era gäster sent kommer att glömma.

All säsonger har sin charm när det gäller Bröllop. Ett bröllop på Peetgården kan ta olika former och anpassas alltid efter varje brudpar.  En sommarvigsel i trädgården med bröllopsmiddag i Tentiptältet eller en bröllopsfest i Nygården mitt i gnistrande vintern är båda möjliga. Inget är omöjligt på er speciella dag. Kontakta oss för att se vad vi kan göra just för er!

Bröllopsbilder tagna av Jennie Carnudd, glimma studio